Boldog iskola

Az én boldog iskolám

2019.09.18

2019. szeptember 18-án iskolánk immár harmadik alkalommal érdemelte ki az Örökös Boldog Iskola címet. A díjátadóra és szakmai napra a Budapesti Kongresszusi Központban került sor, ahol a program neves képviselői és a Jobb veled a világ! alapítvány vezetői mellett iskolánkat Barták Péterné és Fábiánné Morvai Dóra képviselte.

Az én boldog iskolám - vers

Énekelj a Földért!

2019.05.07

A Jobb veled a világ! Alapítvány és a Boldog Iskolák közös kezdeményezéséhez- az Énekelj a Földért! rendezvényhez idén is csatlakozott iskolánk, az éneklés mellett virágültetéssel tettük szebbé a környezetünket.

Köszönöm a segítséged és a munkát: Dóri

Szakmai nap értékelő

2019.05.07

Csodálatos szakmai napot töltöttünk együtt! Köszönjük a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskolának és igazgatónőjének, Barták Péternének, akik az első Boldog Iskola voltak az országban.
Köszönet Hontai-Cziráki Marianna Tankerületi Szakmai Igazgatóhelyettesnek, aki megnyitotta a rendezvényt, Morvai Dórinak, a szervezőcsapat irányítójának, és a workshopot tartó pedagógusoknak: Vörösháziné Czicza Noéminek, Gőgös Beátának és Buknicz Erzsébetnek. Külön köszönet Prof. Dr. Bagdy Emőkének, aki előadásával megtisztelte a szakmai napunkat.
Jobb Veletek a Világ!

https://www.veol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/nyilt-napot-rendeztek-az-egeszseges-lelekert-a-bathoryban-2844091/
https://www.youtube.com/watch?time_continue=869&v=-JWDnlaSkh0

Szakmai nap meghívó

2019.05.02

A Boldogság Világnapja

2019.03.26

Több mint 500 gyermek vehetett részt a Boldogság Világnapja alkalmából ingyenes koncerten a Veszprémi Petőfi Színházban.
A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programjához kapcsolódóan a koncerteken is a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített, az élményközpontúság került előtérbe. Bagdi Bella az alapítvány elnöke, zenekarával és motivációs popzenéjével segíti és támogatja a gyerekeket a hétköznapi problémák leküzdésében.
Kukkantó videó

Váltsuk valóra a meséket! - Jótékonysági kampány

2018.10.01

Ma elszállítottuk az összegyűjtött könyvek egy részét a veszprémi Libri Könyvesboltok boltba. Nagy örömmel fogadták a rengeteg könyvet és a könyvjelzőket. Várjuk a további felajánlásokat december 7-ig!
Köszönjük Varga-Sárzó Adrienn tanárnő segítséget!

Az optimizmus hónapjának pedagógusai

2018.11.28

Ismét kiválasztottuk a hónap pedagógusait, az októberi hónap témájához – optimizmus – is több, mint ezer bejegyzés került feltöltésre. Köszönjük!
A hála hónapjának pedagógusai:
Felső tagozat
Morvai Dóra

Szakmai nap

2018.10.01

2018. október 1-jén Budapesten nagy elismerésben részesült iskolánk. Az Erkel Színházban ünnepélyes keretek között átvehettük az Örökös Boldog Iskola cím 2018/19es tanévre vonatkozó megerősítését. Az oklevél mellé iskolánk szakmai csomagot is kapott, amely tartalmazza a boldogságórák tartásához szükséges segédanyagokat, és a most megjelent Pozitivity társasjátékot is.
A rendezvényen kitüntető oklevelek átadására is sor került. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy dr Bagdy Emőke, és prof. Oláh Attila ( ELTE) és más kiemelkedő programban aktívan dolgozó pedagógusok, alapítványi munkatársak mellett az Erkel Színház színpadán Bagdy Bellától, az alapítvány vezetőjétől átvehettem az elismerést.

Báthory-gála 40

2018.05.10

Bagdi Bella fellépése a jubileumi gálán.

VEOL

Énekelj a Földért! 2018.

2018.04.22

Jobb veled a világ! tehetségkutató, Pápa, reginális döntő:

Boldog iskola

2016.04.19

A veszprémi Báthory Általános Iskola lett az ország első Boldog Iskolája. A díjátadón a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke úgy fogalmazott, hogy a cím megszerzése egy további közös szakmai munka kezdete.Az alapítvány célja a pozitív pszichológia kutatásaira építve az, hogy minél több oktatási-nevelési intézményt segítsen a Boldogságóra program elsajátításában.
Boldogságprogram
Pedagógiai program melléklete
VeszprémTV
Veol.hu

2017.03.17


2017.03.31


Boldogságóra


Boldogság koncert


Énekelj a Földért!
Április 22-én van a Föld napja. A mára már világméretű mozgalom több évtizede szólít fel a környezet védelmére, és számos megmozdulással hívja fel a figyelmet a társadalmi felelősségvállalásra – hiszen ahogyan ma élünk, az a jövőnket befolyásolja.A Jobb Veled a Világ Alapítvány szervezésében iskolánk is csatlakozik a mozgalomhoz az Énekelj a Földért kezdeményezéssel.Az esemény lényege, hogy a Föld napja alkalmából énekléssel hívjuk fel a figyelmet a környezetvédelemre és egy fenntartható életmód, gondolkodásmód mellett való elköteleződésre.A közös éneklésben részt vett az 5.c, 6.c, 8.a és 8.c osztály.

2017.10.20

Beszámoló a tavalyi munkáról
Intézményi beszámoló


Parádfürdői jutalomtáborban járt az osztályunk
A Báthory István Általános Iskola 6.c osztálya, mint a Boldog Iskola cím büszke viselője már második éve aktív résztvevője a boldogságprogramnak. Éves munkánk elismeréseként júniusban meghívást kaptunk az idén Parádfürdőn megrendezésre került négy napos Jobb Veled a Világ ! jutalomtáborba.
Nagy elismerés volt ez számunkra, rajunk kívül csak Pápa, Oroszlány, Tokaj,és a határon túlról Sepsiszentgyörgy és Nagyszalonta egy – egy osztálya vehetett részt a tábori rendezvényeken.
A szervezők több, mint 120 gyerek számára biztosítottak teljes ellátást, és minden napra gazdag programokat.
Hosszú utazás után izgatottan és várakozással telve érkeztünk Parádra. A négy nap alatt szórakoztató csapatépítő játékokat játszottunk, 12km-es túrát tettünk meg az Ilona- vízeséshez, nagyon izgalmas éjszakai kincskeresést, kirándulásokat ,filmvetítéseket és sportversenyeket rendeztek számunkra.
A tábor zárórendezvényén a különböző korosztályú osztályok színvonalas bemutatkozó műsorai után Bagdi Bella az alapítvány vezetője adott nagyon vidám, jó hangulatú koncertet a gyerekeknek, amelyet karaoke-party és diszkó követett.
A négy nap alatt barátságok szövődtek a különböző iskolákból érkező gyerekek között, élményekkel tele annak reményével indultunk haza, hogy jövőre ismét találkozunk.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet mindenkinek, aki lehetővé tette nekünk, hogy itt lehessünk !
Fábiánné Morvai Dóra
Veszprém, Báthory Iskola

Örökös boldog iskola díj